@legado
Sayın legado,
Yazınızdan bir cümleyi kalın yaptım. Mesleki yeterlilik sınavı mı yapacağız üye kabulü için. Yada her yapılan yorumu mesajı silecek miyiz? Eğer herkese açık bir platform yaptık ise bunu engellemenin hiçbir yolu yok maalesef. Bahsettiğiniz iki modül ile site yönetimi çökecek ise bırakın çöksün. Ama ben şunu iddia ediyorum sitenin temelleri emin olun sağlam.
Eğer sitemize güveniyor ve destek olmak istiyorsanız yapmanız gereken en güzel şey bahsettiğiniz şekilde hatalı bilgi verilen mesajlarda fikrinizi belirterek ilgili hataları düzeltmektir. Bir başka konuda yönetim siteye yazılan her mesajın doğruluğunu kontrol edemez, bizlerinde uzmanlık alanları var. Bu çerçevede müdahale edebiliyoruz. Katı atık hakkında hatalı teknik bir konu yazılmıştır ben ona müdahale edemem çünkü yeterince bilgim yoktur. Bunu düzeltecek/uyaracak kişiler bu konuda çalışanlar. Şu olabilir, sitemizde her bölümde doğrudan o konuda çalışan profesyoneller yöneticilik talep eder, destek vereceğini söyler hatalı mesaj sayısı azalır fakat şu durumda maalesef dedikleriniz zor.
Sitede uzmanlık alanları diye bir bölüm oluşturduk, herkes kendi profilinde bunu ayarlayabiliyor. Aktif üyelerimize zaman zaman biz bazı bölümlerin yöneticiliğini yapmasını ve aktif destek vermesini rica ediyoruz. Sitede yer alan her bölümde bu işin uzmanı 3-4 yöneticimiz olsa başarı oranımız oldukça artacaktır.
Bende sizi davet ediyorum. Uzmanlık alanınızı belirtip diğer kullanıcılara aktif destek vermek ister misiniz?
iyi çalışmalar..