• Sayın Üyeler,

Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Eği̇ti̇m

ATA Batuhan

Kayıtlı Kullanıcı
Firma
AKDENİZ GERİ DÖNÜŞÜM
Merhaba
ISO Belgeleri (9001-14001-45001-31000) , Sürdürülebilirlik, Karbon ayak izi , Su ayak izi ile ilgili eğitici öğretici yani eğitimleri sadece sertifika için istemiyorum mevcut meslek hayatımda bilmediklerimi öğrenmek ve bildiklerimi daha iyi kullandırabilecek bir eğitim arıyorum.
Meslektaşlarımızdan bilgilerini rica ediyorum. Saygılar.

Merhaba Batuhan bey,

ISO serisi eğitimleri için tanınan ve itibarı yüksek firmaları öneririm. BSI, BV, SGS, DNV gibi firmalardan bu eğitimi almak sertifikanızın tanınırlığına da yardımcı olacaktır.

Sürdürülebilirlik ve karbon ayak izi eğitimleri henüz yeni yeni oturmaya başlıyor piyasada. Bizde forum olarak birçok eğitime aracılık ettik. Bu eğitimler uygulama hatta fabrika da doğrulama da içeriyordu. QSI bu konuda önde gelen firmalardan. Hem eğitim konusunda hemde hesap doğrulamaları açısından ciddi tecrübeye sahipler. QSI ya ilaveten birçok firma da mevcut arama motorlarında arama yaparak kafanıza en yatkın olanına kaydolmanızı öneririm.

Fakat tüm eğitimler için geçerli olabilecek bir yorum yapayım. Eğitimlerden sonra bu konularda çalışmazsanız yada araştırmalarınıza devam etmezseniz kursta öğrendiğiniz bilgilerinizi unutma ihtimaliniz yüksek.

Merhaba,

Bende katkıda bulunmaya çalışayım.
Aksu danışmanlık var benim bildiğim.
Bu işte onlarda baya etkin ve linkedin de ciddi projelere imza attıklarını yayınlıyorlar.
İletişime geçmek isterseniz;
TAYGUN AYKUT
0530 871 30 69

Merhaba,
Bu konuda eğitim kuruluşundan ziyade eğitmenin yeterliliğine ve tecrübesine bakınız.
Eğer isterseniz her konu için farklı eğitmen önerebilirim.