@lorien silmarillion
Fatih bey, aynı kişi uyarısı veriyor, aynı grubun destekçileir aynı bilgisayarımı kullanıyordan başlayan tartışma, kotuk sevdasına gelmiş
Güldüm baya iyi...
Arkadaş kotuk sevdası mı arıyorsun? Bak mevcut şubeye gör kotuk sevdasını, kaç yıldır ordalar? Öyle isim değiştirmek ile olmuyor bu işler. Buna benzer bir olayı geçen ankara adaylarınından Halkın Çevre Mühendisleri yazmış, geçmiş dönemin günahını üstlenmiyoruz. O ne arkadaş her seçimden sonra kaybedince yahut kazanıp iş yapmayınca farklı isim ile girince yeni bir umut mu oluyorsunuz...
Çık de ki şunu yaptık böyle yaptık, şöyle yaptık... Ama yok 16 yıldır İstanbul şube yönetiminde aynı kişiler vesayet sistemine çevirmişsiniz, 3- 5 kişi oturup şu yönetimde olsun bu olmasın muhabbetleri yetmedi mi?
TMMOB'a bağlıyız çağrılara yok mu diyelim? Bu ne arkadaş sen önce Genel Merkeze bağlısın her platformda genel merkeze haklı, haksız laf söyleyip duruyorsun ama. Genel merkez ziyarete geliyoruz toplantı yapacağız dediğinde 2 kişi katılım talebinde bulundu iptal edelim diyorsunuz. ben bir üye olarak bundan haberdar olmuyorum. Sonra arkadaş arıyor genel merkez geliyormus toplantı yapmaya gidelimmi diyor bir gidiyoruz 100den fazla üye gelmiş? eee siz genel merekeze bağlı değil misiniz? Genel Merkez, İstanbul'da sizden daha mı etkin?
Oda politika yapıyor diyenlere güzel söylenmişsiniz arkadaşlar. Tabiki bir meslek grubu politik olacak ama insanların ne dediğini anlamayan politik bir yapı kabul görmez. Siz bakanlıkla yapılan görüşmeyi eleştireceksin, seçildiğinden beri bir defa il çevreyi ziyaret etmeyip meslektaşın yaşadığı sorunları tartışmayacaksın, biz bu düzendekiler ile görüşmeyiz diyeceksin! Eee nasıl çözüceksin benim evrakımı kaybeden, 2 ay bekleten il çevre sorununu?
2 yıl boyunca 1 defa üye toplantısı yapacaksın oda mecbur yönetmelikte zorunlu kılındığı için heralde! Hangi yönetmelik için bir toplantı düzenledin? Üyeler destek vermiyor odaya gelmiyor demesini biliyorsunuz! Ben senin tiyatro ve tekne turuna katılmak durumunda değilim, üye toplantısı yap geleyim, 2 yılda 3 yada 4 defa mesleki söyleşi yapmışsınız. Bir sorunum oluyor arıyorum. onu genel merkez çözüyor diyip orada telefonu açan bayandan bir fırça yiyorum sonra telefonu kapatıyorlar. hiç bir seçilmiş yöneticimiz çıkıp sen üyelerle nasıl konuşuyorsun, "Git genel merkez çözsün o işi" diyeceğine "tamam ben genel merkezle görüşeyim" desene! Odaya tabiki üye gelmez.
Evet listeniz kadın ağırlıklı olmuş, tebrik ederim. ama olmuyor arkadaşlar üyleri 2 yılda bir arayıp gelin oy kullanın demek değildir Meslek örgütlülüğü, 16 yıldır arayıp İskiciler geliyor, cemaatçiler geliyor diyerek oy istemek hiç değildir.
Çık bir ne yaptığını anlat, ne yapacağını anlat, yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatı de! Çünkü bu eleştiriler bundan dolayı bu kadar ağır.