cevreneisyaparxd
Kayıtlı Kullanıcı
- Firma
- Öğrenciyim abi ne firması
Abilerim ablalarım ben bu sene çevre mühendisliği tercih edeceğim. Toplumun Çevre Mühendisliğine bakışını bilirsiniz. Bu yüzden ailem karşı çıkmasa da pek bilgilileri olmadığı için soğuklar bu bölüme karşı. Bende çok fazla bilgi sahibi olamadığım için onları bilgilendiremiyorum. Beni bilgilendirebilirseniz mutlu olurum.
Çevre Mühendisi hangi alanlarda çalışır? Ne tarz işler yapar? İngilizce okumanın faydası olur mu? Mesleğin + ve - yönleri nelerdir? Okurken bir öğrenci neler yapmalı kendini geliştirme adına? İş imkanları, maaşları falan nasıldır? Dünyanın her geçen gün kirlenmesi bu bölümü geleceğin mesleği yapar mı? Hangi seçmelileri almalı, hangi alana yönelmeli? Sorularım hep özel sektör için bu arada.
Çevre Mühendisi hangi alanlarda çalışır? Ne tarz işler yapar? İngilizce okumanın faydası olur mu? Mesleğin + ve - yönleri nelerdir? Okurken bir öğrenci neler yapmalı kendini geliştirme adına? İş imkanları, maaşları falan nasıldır? Dünyanın her geçen gün kirlenmesi bu bölümü geleceğin mesleği yapar mı? Hangi seçmelileri almalı, hangi alana yönelmeli? Sorularım hep özel sektör için bu arada.