Kübra Hanım,
Rahatsız olma sebebimi forumda gerek Hayalinizdeki ÇMO konusunda gerekse diğer konularda defalarca yazdım. Benim rahatsız olduğum şeyleri kısaca sıralayacak olursam:
- Oda ile temasa geçmemiş, sitesine girmemiş, hiç uğramamış vs insanların oda hakkında eleştiride bulunması
- Oda hakkında burada eleştiride bulunan insanlara "odayla bu konuyu hiç konuştunuz mu?", odanın şu toplantısı var, şurada hede hödö fuarı olacakmış oda da orada olacakmış dediğimde iblis görmüş papaz gibi kaçmaları veya ölü taklidi yapmaları. Sonuçta böyle olunca toplantılar 10-20 kişiyi geçmiyor haliyle.
-Oda ile ilgili herhangi bir şekilde aktif veya pasif bir bağlantım olmamasına rağmen, odadaki yönetim kurulu, disiplin kurulu vb kurullarda çalışan arkadaşlarımı sizi ne kadar tanıyorsam anca o kadar tanımama rağmen oda ile sürekli aktif bir bağlantımın olduğu söylenmesi, kurgulanması, zannedilmesi, varsayılması...Oysaki odanın düzenlediği toplantılara katılan, fuarlara giden, odanın maillerini takip eden, sitesine girip çalışma raporlarını okuyan normal, sıradan bir çevre mühendisiyim.
Tüm bunların ışığında haliyle burada yapılan ve kendimce haksız gördüğüm eleştirilere de cevabım olsun artık
Sadece haksızlığa dayanamıyorum.
Not: Sakinim vurmayın.
Arada bazen dellenip forumda üyelere ters cevaplar vermişliğim vardır. Bu da ters birisi olduğum anlamına gelmesin lütfen sadece zaman zaman eşref saatimde olmuyorum ve bundan ötürü de kimin kalbini kırdıysam buradan da özür diliyorum.