• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Çevre i̇zni̇ muafi̇yet yazisi

  • Konuyu başlatan Anonim (9a26)
  • Başlangıç tarihi
A

Anonim (9a26)

Arkadaşlar merhaba, ahşap mobilya imalatı yapan tesisimizde her ne kadar kapasite raporuna göre EK-2 listede yer almasak da herhangi bir emisyon kaynağımız bulunmuyor. Bunun yanında kapasite raporu düzenlenirken maksimum duruma göre hesaplanmakta yani mevcut durumu göstermemekte, bunun için sizce tesisimize kapsamdışı için başvuruda bulunmak hakkımız olur mu?
 
Anonim (9a26)Üstad Merhaba,

Öncelikle mevcut bulunan çed görüşü 6 yıl veya üzeri bir tarihe sahip ise yeniden çed görüşü sormanızda fayda var. Eğer atıksu oluşumu söz konusu ise (evsel vb.) bağlı bulunduğunuz yer sanayi bölgesi veya belediye sınırları içerisinde yer alıyorsa kanal bağlantı izin belgesi/bağlantı kalite kontrol ruhsatı belgesine başvuru yapın. Bu tür belgeleri tamamladıktan sonra il çevre müdürlüğüne dilekçe ve ekinde bahsettiğim belgeler ile başvuru yapabilirsiniz. İl çevre müdürlüğü denetime gelir ve Çevre İzin ve Lisans Yönetmeliği kapsamına girmezseniz muaf olduğunuza dair muafiyet yazısı verirler.​
 
Üst