@İ.Ercan
Ercan Bey Merhaba,
Bizim bir firmamız kapsam dışı aldı, termoplastik kauçuk (tek tip hammadde vulkanize değil vs vs) kullanması nedeni ile. Ben üç ay uğraştım firma sahibi millet vekili olan bir komşusuna rica etti bir günde müdürlükteki işinden istifa eden bir mühendisin yerine dosyaya mühendis atadılar, atadıkları mühendis bir gün içinde firmaya denetlemeye gitti aynı gün muaf yazısını yazdı..... Bilmem anlatabildim mi... Bizim de tanıdık bir milletvekili yok, o yüzden sürekli kapılarında sürünüyoruz, yapacak birşey yok.... Ve daha duyduğum, ancak gözümle görmediğim bir sürü olay, bir şişe viskiye uygunluk yazısı yazanlar mı istersiniz, paylaşılan aralarında kırışılanlar mı istersiniz.... Asıl bunlara bir son verilsin... Yoksa istedikleri kadar yönetmelik iptal edip yenisi çıkartsınlar, ben anladım ki bu memlekette hiçbir şey düzelmez... Zihniyet belli.... Haram yemek hak olmuş... Ben doğrulukla işimi yapmaya gayret ediyorum, Allah da benim ve benim gibilerin yardımcısı olsun.... Dürüstlük mücadelemden vazgeçmeyeceğim....