Başak eylül
Kayıtlı Kullanıcı
- Firma
- .
Merhabalar, ambalaj atıkları tat tesisi olarak belediye ile uygulama planı yaparak sözleşme imzalıyoruz,bu sozlesme bedeli olarak da belediyeye aylık odemeler yapiyoruz ama yonetmelikte bedelsiz ibaresini kaldırdıkları icin kurumlar, marketler,özellikle de özel firmalar ambalaj atıklarını satmak istiyor bedelsiz vermiyor... Bende belediye ile yaptığımız sozlesmeye belediyenin gorevleri kısmına "belediye sınırları içindeki kurumlar belediyenin toplama sistemine bedelsiz vermelidirler "seklinde bir madde ekleyebilecegini sundum ama sıkıntılı olabilecigini soyleyip kabul etmediler!!
Hem belediyeye para yatirip hem de bedelli atik alimi yapmak çok mantıklı gemiyor..Yapilan sözleşmenin bir niteligi kalmiyor bence...
Sizden ricam bu konu hakkinda bilgisi olan veya belediyelerle calisan arkadaslar varsa isleyisleri hakkinda bilgi verebilir mi? Yada farklı bir çözüm önerisi olanlar bana yardımcı olabilir mi?
Hem belediyeye para yatirip hem de bedelli atik alimi yapmak çok mantıklı gemiyor..Yapilan sözleşmenin bir niteligi kalmiyor bence...
Sizden ricam bu konu hakkinda bilgisi olan veya belediyelerle calisan arkadaslar varsa isleyisleri hakkinda bilgi verebilir mi? Yada farklı bir çözüm önerisi olanlar bana yardımcı olabilir mi?