@Burak Bilen benim yerime koyun kendinizi benim de haklı olduğumu göreceksiniz........
sebebimi açıklamadım. herhengi bir sebebiniz olsa. sözleşmeli atandıktan sonra durumlar değişse ve de kadroluya tercih hakkınız olsa yapardınız eminim.......................
zaten istediğim yer olacakmı kesin değil yani o kadar üzerime boşunageliyorsunuz???????????
puanım yeter mi o da kesin değil yani. biraz sakin olalım
@Burak Bilen bu iyi bir yorum olmamış... bu bir hak son kez söylüyorum. ve de her kadroyu yazmayacağım.sebebim var. beklentimo yönde. işsizleri de biliyorum. siz ne yapardınız diyorum kimse de bir şey söylemiyor
ben açık açık fikrimi söylüyorum diye mi üzerime geliyorsunuz?????????????
yapmayacağım deyip yapsam daha mı iyi?
biri yapmam der ve de tercih yapar ozaman iyi insan olur gözünüzde mutlaka
@brkcfc aynen herkes haklı kendince....
ama yaşamadan kimse kimsenin durumunu anlamaz. ben açıklama yapmıyorum. puanım da öyle aşırı yüksek değil yani.olmama ihtimalini düşünüyorum ve kabul ediyorum. allah hayırlı etsin hakkımızda herşeyi... şükrediyorum ben başıma gelen her şeye olumlu olumsuz
Rabbim hepimizin yolunu açık etsin inşallah... gönlümüze göre versin herşeyi.... size ne kadar açıklasam da yada siz ne kadar açıklasanız da boş... O bilip görüyor. o yüzden içim rahat arkadaşlar. haksız hukuksuz bir iş yapmadım Allaha şükür