Toplama ayirma tesi̇sleri̇nde kullanilan veri̇ kayit si̇stemi̇

Üyeler Görebilir
Merhaba Toplama ayırma tesisinde çalışmaya başladım. Tesise gelen, ayrılan ve tesisten çıkan ambalaj atıklarına ait bilgilerin kaydedildiği veri kayıt sistemi için araştırma yapıyorum kullanabileceğim bir program arıyorum yardımcı olabilir misiniz?

Üyeler Görebilir
Merhaba. Maalesef Çevre ve Şehircilik excel i kabul etmiyor. Bir program kullanmamı istiyor. Daha önce böyle bir program istenmemişti excel kabul ediliyordu. Şuan program isteniyor denetim sonrası eksiklik olarak yazılmış.

Üyeler Görebilir
Büşra KORKUT SAKPeki bir şey sormak istiyorum program için detay verdiler mi elle müdahale olmayacak araca kantar çıkınca plaka tonaj ve malzeme yazacak ve tonaja müdahale edilemeyecek gibi. Kantarınızı aldığınız firma ile görüşün onlarında bir programı olabilir.
Denetim ekibi İstanbul İl çevre mi başka bir yer mi?
Bir önceki yönetmeliğe göre uzaktan erişim imkanı veren kantar programı maddesi vardı biz böyle bir şey yaptırdık ama uygulama da tutmadı.

Üyeler Görebilir
Üyeler Görebilir
veri kayıt sistemi dedikleri konu atık ambalaj bilgi sistemi idi.Şu anda bu sistem kullanılmadığı için motat sistemine girilmesi gerekiyor verilerin.

Üyeler Görebilir
Üyeler Görebilir
Üyeler Görebilir
Önceki cevapları görüntüle…
Üyeler Görebilir
ezgiyurttasEzgi hanım merhaba ben size bir şey sormak istiyorum. Şimdi ben de izin lisans yenileme başvurusu yapacağım, il müdürlüğü ile konuştuğumda yeni başvuru olarak yapacaksınız demişti bir arkadaşım da ankara ile görüşmüş gfb yenileme olarak ta yapabilirsiniz demiş, süre ile ilgili o zaman sorun çıkarmıyor diye karasız kaldım nasıl başvuru yapalım diye

Üyeler Görebilir