Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tehlikeli Madde Güvenlik Danışmanının (TMGD) İşletmede Vermesi Gereken Hizmetler
Bir Tehlikeli Madde Güvenlik Danışmanının işletmede yapması gereken hizmetler ile ilgili çalışma ekte yer almaktadır. Bu çalışma arkadaşım tarafından yapılmıştır. Umarım faydalı olur.
Hacı abi, Gaziantep'te bazı tmgd danışmanları gözlüklerini takıyorlar, göz ucuyla sahaya bakıyorlar ve raconu kesiyorlar. Yaptıkları baka bir şey yok. Benim belgem yok ama bu topa hiç girmeyeyim
Merhaba, hastanelerde TMGD'lerin hizmet vermesini mantıklı buluyorum ama diyaliz merkezleri ve poliklinikler bana biraz gereksiz geliyor. Tıbbi atıkları oluştuğu için miktara bakılmaksızın kapsam dahilindeler ama zaten atık süreci çevre görevlileri tarafından yürütüldüğü için geriye pek bir şey kalmıyor. Hastanelerde ise oksijen gibi gaz dolumları ya da büyük jeneratörler için mazot alımları olduğu için nispeten mantıklı. Olgaç Bey'e sormuşsunuz ama fikrimi söylemeden geçemedim : )
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.