Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Desteklerle eminim daha iyi yerlere gelecektir, bu arada yüksek lisansımı değişiklik yaparak Endüstri Mühendisliği-Mühendislik Yönetimi üzerine yapıyorum. İlgilenen arkadaşlar varsa yardımcı olabilirim..
Öncelikle Forum Yöneticilerimize teşekkür edip, sonradan aramıza katılan arkadaşlara hoş geldiniz diyorum.
Bakanlığımızce EWC Kodu verilmiş ve geri dönüşümü veya bertarafı gereken her türlü atıklar hususunda Atık Üreticisi pozisyonundaki Sanayici kardeşlerimize hizmet veren bi firmada çalışıyorum. Bu konuda elimden geldiği kadar sizlere yardımcı olmaya çalışacağım.
2005 Ondokuzmayıs Üniversitesi Çevre Mühendisliği bölümü Mezunuyum,
2 Yıl Katı atık Üzerine Çalıştıkdan sonra, 1 yılı aşkındır SAMSUN Gazi Belediyesinde Gürültü Konusunda Çalışmaktayım. Bu forumda ÇED VE Gürültü Konusunda sizlere yardımcı omaya çalışacağım.
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.