Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Beyler ve bayanlar sevgili meslektaşlar @Cem Yılmaz kardeşim ve şahsımın içinde bulunduğu bir LOL ekibi aramaktayız. İlgilenen arkadaşlar DM den felan değil doğrudan konu altına yazsın. Kozlarımızı paylaşalım
Konuyu güncelleyelim. Hala oynayan varsa bende katılabilirim gruba. İşten vakit bulduğum zamanlar bende oynuyorum. Eski EUW Dia Sup Main. ( Burda bir şarkı çalması lazımdı tabiki. O eski halinden eser yok şmdi...)
KubilayDumanAslında 3 main değiştirdim. Solo Riven oyuncusuydum. Adc hatalarından bıktığım için adc geçiş yaptım. Orda da anlamsız suplar geldiği için son olarak sup maine döndüm. En azından tüm takıma bir şekilde destek olup taşıtabiliyorduk
Şaka bir yana madem grup hareketli bir maç yapalım ekip oluşturalım hali hazırda telegram grubu var isteyen arkadaşlar bana ulaşsın bir organizasyon yapalım
+1 adc sup main arasıra jung ama çok yetenekli değilim jung da
gerçi yaz başından beri oynamıyorum ama yakındır başlamam yine .
Biraz ısınma gerekebilir uyarayım
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.