Kozmetik basınçlı kap atıkların bertarafı

Üyeler Görebilir
merhaba,bir kozmetik fabrikasından çıkan basınçlı kapların (dolu parfüm kutuları) bertarafı nasıl yapılır ? kaplar boş olunca sorun yok ama dolu olarak bertaraf nasıl yapılıyor yardımcı olursanız sevinirim, teşekkürler.

Üyeler Görebilir
150111:Boş basınçlı konteynırlar dahil olmak üzere tehlikeli gözenekli katı yapılı (örneğin asbest) metalik ambalajlar
dolu parfüm kutularını da kapsıyor mu bu kod da hangi tesisler vardır acaba bir bilginiz var mı ?

yaa soruma cvp versin biri amaaa :kötü:

Üyeler Görebilir
@Selin K.

Basınçlı kapları alan tesisler mevcut bunu biliyorum ancak 150111 de boş basınçlı konteynırlar dahil olmak üzere diyor. ben bundan dolu metalik basınçlı kaplar la birlikte boş basınçlılarda dahil olmak üzere diye anlıyorum .

Please, Giriş Yap or Kayıt Ol to view URLs content!

şu adresten 150111 koduna sahip firmalardan birini ara sor istersen en azından yol gosterirler

Üyeler Görebilir
dün aradım burda sadece bir yer var alım yapan, orası da atık ara depolama tesisi alıp başka firmalara veriyormuş sınırlı sayıda alım yapıyoruz çok büyük miktarlarda alım yapınca firmalar sorun çıkarabiliyor dedi. benim asıl merak ettiğim bu dolu parfüm şişelerinin bertarafı nasıl oluyor sistem nedir, basınçlı sonuçta patlama riski var ki olan tesislerde duyduk.

Üyeler Görebilir

16 05 04*

Basınçlı tanklar içinde tehlikeli maddeler içeren gazlar (halonlar dahil)

M

16 05 05

16 05 04 dışında basınçlı tanklar içindeki gazlar
[TBODY] [/TBODY]

Tank ya da kap ne fark eder ki bence bu daha uygun gibi..