Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Orhan EskicioğluORHAN BEY MERHABA ARKADAŞIN TAKILDIĞI NOKTADA BEN DE TAKILDIM. ACABA NUMARAMI VERSEM BU KONU İÇİN BANA DÖNÜŞ SAĞLAR MISINIZ? 0535 451 10 80
Merhaba arkadaşlar, kds de ömrünü tamamlamış lastikler için giriş yapılmadan, atıkların çıkışı yapıldı bu sebeple de kütle denge raporu onaylanmamaktadır. Bunu düzeltmek için ne yapabiliriz yardımcı olursanız sevinirim
biz ömrünü tamamlamış lastikleri yetkili firmaya gönderdik ve kabulüde yapıldı, yeniden giriş yapıldığında da tarihler uyuşmadığından hala ekside görünüp rapor onaylanmamaktadır.
Merhabalar,
Bir ay önceki kütle denge'ye onay veremiyorum. SONRAKİ DÖNEME DEVRİ EKSİ GÖRÜLEN ATIĞINIZ VARDIR LÜTFEN ATIĞIN İŞLEMLERİNİ KONTROL EDİNİZ uyarısı vermekte. Atık stoğundan kontrol ettiğimde 13 02 08 atık kodu ile çıkış yaptığım için onay vermiyor. KD kapsamından çıkar dediğimde İŞLEM TARİHİNDE ATIĞI İŞLEME LİSANSINIZ OLDUĞUNDAN KAPSAMDIŞINA ALINAMAZ uyarısı vermektedir. Bu konuda bilgisi olan var mı?
Anonim (d194)"Eğer tesiste diğer ekipmanlardan çıktıysa menüde sol tarafta atık kabul işlemleri başlığı altında kendi bünyesinde oluşan atık kısmından beyan etmeniz gerekir."
Bakanlıktan gelen cevap, sorun yaşayan varsa belki yardımcı olur.
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.