Standart iller Bankası Proje Talimatnameleri

Telif hakkı bulunmayan, halka açık veya ücretsiz olarak dağıtılan standartlar eklenmelidir; aksi takdirde yalnızca standardın tanıtımı ve erişim linki sağlanmalıdır.
İller bankası Projelerinin hazırlanmasına ait teknik şartnamalerin elimde olanlarına aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz. Sizlerde benim vermediklerimi ekleyerek iyi bir arşiv oluşmasına yardımcı olabilirsiniz.

Ekli dosyalar

Üyeler Görebilir
merhabalar peki iller bankasının dekantör santrifüjlerle ilgili olarak teknik şartnamesi var mıdır? hem evsel atıklar-susuzlaştırma ve maden için

Üyeler Görebilir
Zannetmiyorum ama fırsat bulursam sorarım birilerine..

Üyeler Görebilir
Konuyla alakalı 3 tane dosyada bende vardı. Paylaşmak istedim, umarım birilerinini işine yarar :))

Ekli dosyalar

Üyeler Görebilir
paylaşımlar çok güzel....çok teşekkür ederim...aradığım birçok konuyla ilgili dökümanları burda bulmak çok rahatlatıyor insanı.özellikle bazı konularda hiç fikir sahibi değilseniz ön araştırma oluyor..emeği geçenlerden Allah razı olsun...

Üyeler Görebilir
arkadaslar iller bankasının atıksu ve yağmursuyu projelerinde kullanılan beton ve betonarme boru şartnamesi varmıdır ?

Üyeler Görebilir
Merhaba İller Bankası'nın Atıksu Arıtma Tesisleriyle ilgili genel şartnamelerine ihtiyacım var. Elinizde varsa paylaşabilirseniz çok sevinirim.

Üyeler Görebilir
Merhabalar,

Konu başlığını görünce buraya yazmak daha uygun olacaktır diye düşündüm. Bildiğiniz üzere, Bakanlık' ın geçtiğimiz aylarda yayınladığı AAT 2018/14 sayılı genelgede Proje Onay ve Teknik Rapor Hazırlama Kılavuzu başlığı altında "14. Proje ve Çizimler: Çizimlerde yapılacak kodlama ve sembollerde İller Bankası A.Ş Genel Müdürlüğü Atıksu Arıtma Tesisi Proje Özel Şartnamesi ekleri dikkate alınacaktır. Çizimlerde bu kılavuzda yer alan Proje ve Çizim Antetinin kullanılması gerekmektedir." ibaresi var.

Kodlama, sembol ve antet için araştırdım fakat çizim tekniğini kısaca anlatan MİMARİ PROJELERİN HAZIRLANMASINA AİT TEKNİK ŞARTNAME dışında bir doküman bulamadım İller Bankası'nda.

Konu hakkında doküman var ise paylaşmanızı rica edebilir miyim?

Herkese iyi çalışmalar :)