Gfb başvurusundaki eksik belgeler nasıl yüklenir?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan krrsz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Üyeler Görebilir
Eksiklik almış gfb başvurusundaki eksiklikler sistemin hangi bölümünde yükleniyor göremedim. yoksa elden veya kargo ile mi il çevreye vermek gerekiyor .yardımcı olur musunuz.

Üyeler Görebilir
Merhaba,
Eksiklik listesini gördüğünüz sayfadan değil de GFB başvurusunu yeni başlatıyormuş gibi "GFB başvurusu"olarak giriş yaparsanız eksiklikte sizden istenen işlemleri göreceksiniz

Üyeler Görebilir
Çok teşekkür ederim @Melis Kara . ama ''Tesisin değerlendirilen ya da değerlendirme süreci tamamlanmamış olan başvurusu bulunmakta , Geçici Faaliyet Belge Başvurusu işlemleriniz gerçekleştirilemiyor!'' uyarısı çıkıyor.

Üyeler Görebilir
Şuan örnek olarak bakabileceğim bir tesisim de yok, eksiklik yazısının olduğu sayfa da olabilir, tam hatırlayamadım. İzin aşamasında bu şekilde görebiliyorum ama. Umarım yardımcı olacak bir arkadaş sorunuzu görür.

Üyeler Görebilir
izin lisans sisteminden tesis işlemlerine gireceksiniz ve başvurularım kısmına girin ve ek belge istekleri çıkar ona girdiğiniz zaman istenilenleri tek tek yükleyin pdf formatında ve sonra yükledikten sonra değerlendirmede yazar. Benim başıma geldi bunları yaptım ve hallettim.

Üyeler Görebilir
@Olgaç Sürmelihindi
Ek belge değil de eksiklik gelmiş Olgaç, onda nasıldı hatırlayamadım, bayağıdır GFB başvurusu yapmamışım:/

Üyeler Görebilir
@Yasemin Aslantürk Çebi
Çok teşekkür ederim. Oldu. Ben direkt tesis bilgilernden girdiğim için açılmıyormuş .