Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Perlit genleştirme firmasında fırında yakma işlemiyle oluşan ve tutulan tozlar tehlikeli midir? Atık listesinde hangi kategoriye girmektedir ? Yardımcı olursanız sevinirim.
epeydir girememiştim siteye. rica ederim, kolay gelsin.
Merhabalar,
Bir bilgiyi paylaşmak istedim. Perlit tozlarına 01 04 99 koduyla yer verdiğimizde İl Müdürlüğü'nden bir uyarı aldık. Atık kodu belirlenirken sonu 99 ile biten atık kodları yalnızca İl Müdürlükleri tarafından belirlenebiliyormuş. Bu nedenle biz Atık Yönetim planımızda perlit tozlarına "01 04 10: 01 04 07 dışındaki tozumsu ve pudramsı atıklar" kodunu verdik ve AYP onayımızı aldık. Bilginiz olsun...
Arkadaşlar merhaba; perlit eleme kurutma genleştirme tesisinde danışmanlık konusunda neye dikkat etmem gerekiyor? sıvılaştırılmış doğalgaz kullanımı mevcut
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.