Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Teşekkürler ilginiz için. çok yardımcı oldu bu kaynaklarınız. 2006 mezunu olduğum için benim zamanımda deniz kirliliği diye bir ders yoktu. yada üniversitemin müfredatında yoktu. tekrar teşekkürler kolay gelsin
@serkan83@Kübra Kayapınar ; Çevre Mühendisliği 3.sınıf öğrencisiyim Deniz kirliliği ve kontrolü dersini aldım.Deniz Kirliliği ve kontrolü ders notlarını banada gönderebilir misiniz, yardımcı olursanız sevinirim.
Merhaba @Kübra Kayapınar Ben hastanede çalışıyorum. Unvan Değişikliği sınavına gireceğim. Sınav konularından birisi de deniz kirliliği. Elimde yeterince ders notu yok ve internette bulamadım. Deniz Kirliliği ve kontrolü ders notlarını gönderebilir misiniz? Yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkür ederim.
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.