Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
dostum çok geçmiş olsun. benim başımdan da bir 3 günlük macera geçti.aynen böyle 2 ay deneme süresi denilerek.
neyse doğru olan ibranameyi maaş eline tam olarak geçmedikten sonra imzalamamak. ama eğer maaşın bir kısmını elden alıp, alacaklı olduğun kısmını biz sana sonra göndeririz deyip imzalatırlarsa avantaj biraz karşı tarafa geçiyor. fakat ben biraz araştırdım, eğer banka üzerinden alacaklı kısmın yatırılmamış (maaşı sgkdan tam olarak gösterilmeyenler için) ve ortada senin banka hesabına para yatırıldığına dair bir dekont yoksa o ibraname geçersiz sayılıyor. bahsettiğin şey bu mu?
hocam okadar kısa olarak anlatmışsın ki. bence uzun uzadıya yaz ki cevap verebilelim.
işten sen çıkıyorsun. deneme süreli girmiştin zaten. neyin kanıtını istiyorsun? ben daha önce 20 gün deneme süreli işten kendim çıkmıştım. para vb talep etmedim. ama işe girşim yapılmıştı. istesem alırdım ama uğraşmaya değmez dedim.
siz ne yapmak istiyorsunuz. içeride paranız kaldı onu almak istiyorsanız bi avukat tanıdığınıza durumu anlatın mail atsın. dava ya gerek kalmadan korkup direk yatırabiliyor kimileri. ama inat olan adamada dava açman gerekiyor. parayı alırsın alırsın da ne zaman belli değil.
bence 1000 tl altı için çekilecek dert değil. patronu korkutmak en iyisi. ya da muhasebeciyi. sağlam bir mail ile olay çözülür diye umuyorum.
ama alacağın 4-5 bin ise davaya değer diye düşünüyorum.
sonuçta emeğin var. umarım hakkını alırsın.@beebee
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.