Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Belgelendirme lisanslı firma üzerinden nasıl yapılır
Çalışmakta oldugunuz belediye, yenilenen sistemde plan hazırla bölümünün sözleşmeli ps'ler kısmına firma bilgilerini girip sözleşmeyi yüklemesi gerek. daha sonra siz rutin işinizi yapabilirsiniz.
Şimdi biz belediye ile atık yönetim planını hazırladık onayladık ama ps 'ler için birşey yapmadık sadece lisanslı firmamın sözleşmesini ekledim o kadar onlar için de biz mi ekleyecektik sözleşmeleri.Tam bir bilgi vermiyor ki kimse.
merhaba,
belediye için onlinecevre den atık ambalaj sistemine giriş yapabilen var mı, bizi atıkambalaj.csb ye atıyor yeni şifre ve kullanıcı adı istiyor ne sözleşme ne belgelendirme hiç birşeye başlayamadık.
Bende de öyle oluyor ama eski şifreyle girebiliyorum ben.O kadar e-mail attım cevap veren de yok.Zaten taşınıyorlar telefonla da ulaşılamıyor Hülya Hanıma galiba çok bekleyeceğiz biz.
Evet rakamlardan oluşuyor.Sistemde bir yavaşlık var ama bazen giremiyorum.Belediye ile sözleşmeyi yükledik ama Piyasaya Süren ile ilgili bişey yapamadık bende belgelendirme yapamıyorum.
Evet ambalaj üreticisi,tat,gdt yiz. Belediye atık yönetim planını hazırlarken lisansı firmaya bizim sözleşmeyi yükledik herşeyi doldukduk onaylandı.Fakat belgelendirmeyi sonuçta piyasaya sürenler adına yapıyoruz onlarla lisanslı firmanın imzaladığı sözleşmeleri eklemedim ben.İl çevreyi aradım onlar da bilmiyorlarmış yüklenip yüklenmeyeceğini o yüzden kafam karıştı.
Bizim il çevre de açıyor sağolsun ama yardımcı olamıyor oda bakanlığa sorup bana geri dönüş yapıyor.Bence taşınmadan dolayı sistem hata veriyor bir kaç güne hallolur da inşaallah yaparız.
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.