Atıksu arıtma tesisi

Üyeler Görebilir
Merhabalar,
Çalışmış olduğum tesiste atıksu arıtma tesisimiz bulunmaktadır. İç izleme kapsamında yaptırmış olduğumuz analizlerde bazen koi değerinin yüksek çıktığını görüyoruz ve bunu kontrol edebilmek için kendimiz öncesinde koi için test yapmak istiyoruz. Bununla ilgili biraz araştırma yaptım fakat net bir sonuca ulaşamadım. Bana bilen arkadaşlar termo reaktör , spektrofotometre ve koi kitleri ile ilgili bilgi verebilir mi acaba ?

Üyeler Görebilir
En ucuz termoreaktörü alın.

Örneğin Hach'ın otomatik spektrofotometresini alırsanız LCK serisi kitlerini otomatik olarak tanıyıp doğrudan sonuç veriyor.

Spektro için önerim Hach DR3900
Kit olarak yine Hach'ın LCK serisini kullanabilirsiniz.

Bunlarla çalışmak çok kolay.

Üyeler Görebilir
Adem bey verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim. Ben Hach ten teklif aldım spektro için fakat fiyatlar firmam tarafından baya yüksek bulundu maalesef. Bana önerebileceğiniz başka bir marka var mı acaba ? tabi kitlerinin de bu marka ile uyumlu olması lazım .

Üyeler Görebilir
ficiciayse

Please, Giriş Yap or Kayıt Ol to view URLs content!

Buradakilere bakabilirsiniz. Daha ucuzlar. Ama bunların kullanımı kiti hazırla-okut-sonuç al şeklinde çok basit olmayacaktır. Analiz yapılacak kiti hazırlamak, okuma yapılacağı dalga boyu, okumadan sonra bir matematiksel hesap yapılması gerekiyorsa yapılması gibi tüm işlemleri kendiniz yapmanız gerekir. Zor değil elbette. Ancak Hach dışında başka marka yakın zamanda tecrübe etmedim. Bir şey öneremiyorum.

Satıcıları size yardımcı olacaktır. Spektrofotometre satanlardan teklif isteyin. Kesinlikle nasıl ölçüm yapacağınızı gösterirler.

Son düzenleme:
Üyeler Görebilir
Merhabalar, Trio Teknik Cihazlar firması ile iletişime geçebilirsiniz. Hach lange'ye göre çok daha uygun fiyat politikaları var. Bora Bey benimle ilgilenmişti. Burada numara paylaşamıyorum. Dahili numaradan iletişime geçerseniz hızlıca yardımcı olur.