Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Geçen sene başında tat ve gdtlerden elektrik ve su fatularını istemişlerdi tesisler çalışıyor mu çalışmıyor mu diye denetlemek amaçlı yine onun için böyle birşey istiyor olabilirler.
@Serhat Mehmet Kar
Olabilir kardeşim ve benimde aklıma şu gelsi. Acaba bunlar atık malzemesi alıyor mu almıyor mu bunun takibinide yapmak gerekli diye düşündüm.
Haklısın olabilir. Sağolasın . bu meslekte elektrik faturalarına bile sahip çıkmak mı var bilmiyorum ama ben açıkcası biraz yadırgadım. @Serhat Mehmet Kar
"Bazı firmalar tat ve gdtler yüksek miktarda ambalaj atıkları toplanmış göstermiş ve bu miktarlar üzerinden belgeleme parası almışlar vs.." gibi durumlar söz konusu onun için bunları istedik denilmişti daha sonrada bakanlık toplantısında. İnsan olarak öyle tuhaf işlerle meşgul ve muhatap oluyoruz ki artık bunları yadırgayamıyorum ne yazık ki.
muhtemelen geri dönüşüm için harcanan elektirik kw nin istatistiğini yapacaklar O değilde bizim tesise faturayı online olarak alıyoruz. Fatura direkt mesaj olarak geliyor
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.