Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sedat Burgazoğlualt taraftaki döküman kısmına öğrenci belgemizi mi yüklüyoruz acaba başvuru sürecindede bilgilerimiz o zaman çıkıyor olabilir bilgi sahibi arkadaşlarımız varsa eğer aramızda yardımcı olurlarsa sevinirim
sule erenBende mail attım şimdi. Geri dönüş alabildiniz mi? Yada sistem üzerinde yazılı olan iletişim numarasını aradınız mı ? Ben aradım ama hat düşmüyor. @Sedat Burgazoğlu
Merhabalar aynı sorun bende de var mail attım henüz dönüş sağlanmadı, ek süre verilir mi acaba daha önceki başvuru süreçlerinde böyle bir sorun yaşanmış mıydı ?
Merhabalar benim şöyle bir sorunum var şu an herhangi bir firmada çalışmıyorum acaba bir firmada hali hazırda çalışmamız şart mı? Bilgisi olan cevap verirse sevinirim.
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.