Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hangi sektörde çalışmak istiyorsun ilerde, planlarında mevcut birşey var mı? Ona göre hocalardan da yardım alabilirsin önerecekleri veya önermeyecekleri birçok var zaten Çorlu'da.
@Hande Öztürk
Bizim 3 farklı bölümde stajımız mevcut; büro, işletme(arıtma), lab olmak üzere. Ama aat stajında neyi ne kadar öğrendiğimiz meçhul bence keşke sınırlamalar olmasa da arkadaşlar aat gibi herkesin yığıldığı, çevre mühendisliği sadece tesis işletmek gibi verilmese bizlere. Büro stajını ben Tübitak'ta yaptığım için bilgim yok ama en azından projelendirme firmasında yapılsa daha iyi olur. Danışmanlık firmasında şahsen önermiyorum.
@Hande Öztürk
Tabi ki haklısın. İski'de de ben lab da birçok analizi kendim yaptım çok şey öğrendim ama toplantı odasından çıkmayan arkadaşlar çoğunluktaydı. Zaten stajda nerde olursa olsun stajyer almak istiyorsa alıyor mutlaka yardımcı oluyorlar aksine duymadım ben. Bi yandan Çorlu'da yaşamayı düşünen birisi orada yaparsa o hepsinden faydalı olur
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.