Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
YürürlükteÇevre yönetimi hizmetleri hakkında yönetmelik - 1 kasım 2022
Fatih Özcantartışmanın başına dönecek olursak, umarım bu mesajım da silinmez. benim özetle soylemek istedigim, bilgi-belge olmadan buradan bir şeyler yazmanın doğru olmadığı ve yorumlarla hareket edilmemesi gerektiği hele ki yönetici ve liderlerin bunu yapması daha yanlış. ben yukarıdaki bilgiyi nerden aldınız belge var mı onu öğrenmek istedim sadece, ardından olaylar gelişti. sonuçta önemli bir konu ve burada konuşulanlar bazen karar vermemizi etkiliyor. sonuçta kimse burada geyik yapmak için takılmıyor...
Şafak Yılmazmerhabalar,
birim fiyat listesinde kdv dahil 11800, % 5 i 590 oluyor. fatura keserken nasıl yaptınız? ayrıca kdv kesecek miyiz peki kafam karıştı arkadaşlar?
çevreciayşeevalla bu konuda firmalar ikiye bölünmüş durumda (asgari+kdv dahil olarak %5)+çıkan toplamın kdvsi mi? yoksa (asgari+asgarinin KDV)si+kdv dahil %5 mi? arada 100 tl gibi bi fark oluyor
Anonim (e386)haklı olabilirsin verginin vergisi oluyor ama böyle örnekler çok, takmayalım. yukarıdaki yazışmalarda paylaştığım bakanlık yazısı % in sürekli alınacağı konusunda noktayı koymuştur. iyi çalışmalar
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.