Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
E imzami aldım, kurulumu test ettim basarili. Imzayla alakali bir sorun degil sanirim. Basvurumu imzalamiyor ama takilip kalıyor. Bugün gerçekten sabrımı sınadı bu konu. Sorun sizce nedir?
Anonim (1995)Evet e imzam caljsiyor teknikbdesteklede konustum. E guvenden almistim sanirim cecre ve sehircilik java desteklemiyor mu veya explorer mi falan bir sey dedi ama birdaha denemeye de vaktim olmadi, tatile ciktim
Arkadaslar belki e imza ile ilgili sorun yasayanlar icin belirtiyorum. Kullanilmasi zor bir firmadan almisim e-g.... ile basliyor. Tek basiniza kurulum yapamiyorsunuz. Boş yere stres yapmayin. Tercih etmemenizi oneririm. Ilk kez baslayanlara tavsiyem
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.