Çevre görevlisi vizeleme ücret?

Üyeler Görebilir
Arkadaşlar Merhaba,

10.10.2022 tarihinde çevre görevlisi belgemin süresi doluyor. Çevre mühendisliği bölümünden mezunum. Vizeleme işlemi ekranında istenen ücretler bunlar. Üstelik tarihi geçmemesine rağmen 900 tl ücret isteniyor. Sistemsel bir hata mı var yoksa ben doğru mu görüyorum? Yardımcı olursanız çok sevinirim. Teşekkür ederim.Adsız.jpg

Üyeler Görebilir
Merhaba,
Vize işleminde fotoğraf için "Lütfen yüklediğiniz vesikalık fotoğrafınızı, 4x6 boyutlarında kırpınız." diyor. Bu işlemi nasıl yapıyorsunuz? Ben bir siteden fotoğraf görüntüsünü yeniden boyutlandırma yaptım. Orada px cinsinden seçiliyor boyut genişliği 4 yüksekliği 6 seçtim ama çok küçük oldu. Mevcut fotoğrafın boyutunu değiştirmeden sadece genişlik 4k, yükseklik 6k olacak şekilde ayarlama mı yapmalıyım?

Üyeler Görebilir
Merhaba,
Vize başvurum için eksiklik bildirimi geldi. "Deneyiminize İşe Giriş Belgesi İle Birlikte Sgk Dökümünüzün de Yüklenmesi Gerekmektedir.SGK primleriniz çevre kodundan yatırılmadı ise Çalıştığınız firmadan çevre mevzuatı kapsamında çalıştığınıza dair belgeyi yine SGK dökümünüzle birlikte peş peşe taratıp yüklemeniz gerekmektedir." diyor. Şimdi firmadan bir yazı alacağım. Yazıda sadece "....... TC Kimlik numaralı ................. Firmamızda ............ - ...............tarihleri arasında çevre mevzuatı kapsamında çalışmıştır." yazılması yeterli oluyor mu?