sancar
Kayıtlı Kullanıcı
- Firma
- Kramer Schalltechnik
Herkese Merhaba,
Siemens bünyesinde istihdam edilmek üzere bir iş ilanını sizlerle paylaşmak istiyorum.
İş başlangıçta İstanbul merkezli bir iş ancak 1 yıl sonra Siemens sponsorluğu ile Almanya'da oturum alma imkanı var.
Tüm Avrupa ülkelerine ve Asya ülkelerine sık seyahat gerektiren bir iş, özellikle belirtmek istiyorum.
Bu fırsattan yararlanmak isteyen ve ilgilenen meslektaşlarıma yardımcı olmayı isterim.
İlgilenenler ilanı inceledikten sonra detay sorularını ve başvurularını bana iletebilir.
Mail: [email protected]
Sevgiler,
İLAN AÇIKLAMASI
Siemens Healthineers Deutschland, sağlık sektöründe dünya çapında öncü bir kuruluş olarak, MR cihazlarının üretimi, pazarlaması ve teknik servisi alanında faaliyet göstermektedir. Siemens, global çapta sunduğu yenilikçi çözümlerle sağlık hizmetlerinin kalitesini artırmaya devam ederken, MR cihazlarının bakım, onarım ve teknik servis hizmetleri ekibini güçlendirecek yeni çalışma arkadaşları aramaktadır. Eğer teknik alanda bilgi ve deneyim sahibiyseniz, hiç bir tecrübeniz olmasa dahi bu alanda kendinizi geliştirmeye istekliyseniz, yurtdışı seyahatlerine açıksanız ve dinamik bir ekip içerisinde kariyerinize yön vermek istiyorsanız, sizi aramızda görmekten mutluluk duyarız.
Görev ve Sorumluluklar:
Aranan Nitelikler:
Biz Ne Sunuyoruz?
Başvurularınız değerlendirildikten sonra, uygun görülen adaylarla iletişime geçilecektir.
KS Personal Management GmbH & Siemens Healthineers Deutschland olarak, siz yetenekli profesyonelleri ekibimizde görmekten mutluluk duyacağız.
Siemens bünyesinde istihdam edilmek üzere bir iş ilanını sizlerle paylaşmak istiyorum.
İş başlangıçta İstanbul merkezli bir iş ancak 1 yıl sonra Siemens sponsorluğu ile Almanya'da oturum alma imkanı var.
Tüm Avrupa ülkelerine ve Asya ülkelerine sık seyahat gerektiren bir iş, özellikle belirtmek istiyorum.
Bu fırsattan yararlanmak isteyen ve ilgilenen meslektaşlarıma yardımcı olmayı isterim.
İlgilenenler ilanı inceledikten sonra detay sorularını ve başvurularını bana iletebilir.
Mail: [email protected]
Sevgiler,
İLAN AÇIKLAMASI
Siemens Healthineers Deutschland, sağlık sektöründe dünya çapında öncü bir kuruluş olarak, MR cihazlarının üretimi, pazarlaması ve teknik servisi alanında faaliyet göstermektedir. Siemens, global çapta sunduğu yenilikçi çözümlerle sağlık hizmetlerinin kalitesini artırmaya devam ederken, MR cihazlarının bakım, onarım ve teknik servis hizmetleri ekibini güçlendirecek yeni çalışma arkadaşları aramaktadır. Eğer teknik alanda bilgi ve deneyim sahibiyseniz, hiç bir tecrübeniz olmasa dahi bu alanda kendinizi geliştirmeye istekliyseniz, yurtdışı seyahatlerine açıksanız ve dinamik bir ekip içerisinde kariyerinize yön vermek istiyorsanız, sizi aramızda görmekten mutluluk duyarız.
Görev ve Sorumluluklar:
- MR sistemlerinin kurulması, periyodik bakım, kalibrasyon ve kontrollerinin yapılması,
- Karmaşık sistemlerin (elektronik, mekanik, yazılım ve reaktif) hata analizlerinin yapılması,
- Arıza durumlarında hızlı ve etkili müdahalelerde bulunarak sorunların giderilmesi,
- Yurtdışı seyahatlerde teknik destek sağlanması,
- Ekip içi koordinasyonu sağlayarak, teknik raporlama ve dokümantasyon işlemlerinin yürütülmesi,
- Satış ekibi ve uygulama uzmanlarıyla bir ağ kurarak ortak görevlerin yerine getirilmesi,
- Müşteri memnuniyetini artırmaya yönelik çözüm odaklı yaklaşımlar geliştirmek.
Aranan Nitelikler:
- Teknik bölümlerden (tekniker, teknisyen vb.), bilgisayar bilimleri ve teknolojileri vb. veya mühendislik fakültelerinden mezun olmak,
- Yurtdışı seyahat engeli bulunmamak ve sık seyahat etmeye istekli olmak,
- Başlangıç aşamasında en az A2 düzeyinde İngilizce dil bilgisine sahip olmak ve dil becerisini geliştirmeye istekli olmak (ileri düzey İngilizce tercih sebebidir),
- Teknik problem çözme yeteneği, analitik düşünme ve pratik çözümler üretme becerisi,
- Ekip çalışmasına yatkın, sorumluluk sahibi, dinamik ve sonuç odaklı bir kişilik,
- Kendini sürekli geliştirmeye açık, öğrenmeye hevesli ve teknolojik yeniliklere ilgili olmak,
- Aktif olarak araç kullanabiliyor olmak.
Biz Ne Sunuyoruz?
- İşe başlangıç sürecinde eğitim ve oryantasyon programı,
- Yurtdışı seyahatlerde uluslararası deneyim kazanma imkanı,
- Rekabetçi ücret ve yan haklar,
- Uçuş, konaklama ve gıda giderlerinin karşılanması,
- Sürekli gelişim ve kariyer fırsatları.
- Global bir ekibin parçası olarak çalışma ve sürekli öğrenme fırsatı.
Başvurularınız değerlendirildikten sonra, uygun görülen adaylarla iletişime geçilecektir.
KS Personal Management GmbH & Siemens Healthineers Deutschland olarak, siz yetenekli profesyonelleri ekibimizde görmekten mutluluk duyacağız.