• Sayın Üyeler,

Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Yönetmelik inceleme calismasi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Tugceozdemir

Kayıtlı Kullanıcı
Firma
ŞİŞECAM Mersin Cam Ambalaj Fabrikası
Merhabalar

Çevre mevzuatindaki yönetmelikleri beraberce irdeleyebilecegimiz bir paylasim ortami veya calismasi var mı eksik gözden kacan birseyler olmaması adına soruyorum.

Merhaba,

Forum üzerinde şu kategori var: Çevre Mevzuatı
Yönetmelikler çıktıktan birkaç saat sonra paylaşılıyor. Genel yorumlamaları oradan, WhatsApp ve Telegram grupları üzerinden yapıyoruz. Bazen özetleri de paylaşıyoruz. Bunun dışında da çeşitli yönetmelik özetlerimi LinkedIn sayfam üzerinden paylaşmaya çalışıyorum. Bu kadar çabanın içerisinde tabi ki eksik yönetmelikler oluyor. Örneğin 2004 yılında çıkmış bir Su Kirliliği Kontrolü Yönetmeliğini oturup da incelemek saçma geliyor :)

whatsapp ve telegram üzerinden paylaşım noktalarına beni de dahil edebilir misiniz

Önceki cevapları görüntüle…
Önceki cevapları görüntüle…
sıfır atıkMerhaba,

Gruba daha önce katılmışsınız. Ancak katıldıktan sonra isminizi geçerli bir isim yapmamış olabilir ya da gruptan kendi isteğinizle çıkmış olabilirsiniz. Bu gibi durumlarda grup yöneticileri sınırsız olarak uzaklaştırmaktadır. Adınızı gerçek bir isim yapıp, iletirseniz, yasaklananlardan kaldırabilirim.
Karıştırmamanız için daha net ifade edeyim; kullanıcı adı değil, "ad" bilginiz gerekiyor. Kullanıcı adınızı göremiyoruz ancak adınızı görebiliyoruz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...