• Sayın Üyeler,

Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Ylsy bursu

Erva Nur Poyraz

Kayıtlı Kullanıcı
Firma
ARNES
Merhaba ben çevre mühendisi olarak çalışmaktayım fakat daha yeni mezun oldum ve kısa süredir çalışıyorum. Devletin programı olan YLSY Bursunu araştırıyorum. Çevre mühendisi olup bu burs programı ile yüksek lisans yapmış ve geri dönüp programın zorunlu tuttuğu hizmet görevine başlamış meslektaşlarım varsa bu konuda bilgi almak istiyorum. Tavsiye eder misiniz üzerine düşmeli miyim şartlar nasıl çok zorlayıcı oluyor mu gibi sorularla cebelleşiyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim

Gizlenen içeriği görüntülemek için Giriş Yap yada Kayıt Ol .
Serhat A.Merhaba Serhat Bey, evet ortalamam başvurabilmem için yeterli düzeyde forumda bu başlığı fark etmemiştim teşekkür ederim attığınız linki inceledim genel bilgilere hakimim fakat ben güncel olarak gidip dönmüş bir meslektaşım varsa da bilgi almak istiyorum örneğin mülakat aşaması nasıl geçiyor merak ettiğim konulardan biri de bu

Saygılarımla