• Sayın Üyeler,

Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

yeni tesis açılmasına ilişkin bir madde

Neriman.İ

Kayıtlı Kullanıcı
Firma
HAŞİMOĞLU ÇEVRE ENTEGRE ATIK YÖNETİMİ A.Ş.
Günaydın. Geri dönüşüm sektöründe çalışıyorum ama 1 ay oldu başlayalı. İlk iş deneyimim dolayısıyla henüz acemiyim. Yönetmelikte ( Atık yönetimi yönetmeliği dendi ama onda bulamadım) yeni tesis açılmasına ilişkin bir madde bulmam istendi. Madde şöyleymiş ; Bakanlık bir yerdeki tesis sayısını gerekli görürse yeni tesis açılmasına izin vermezmiş. Böyle bir madde var mı veyahut hangi yönetmeliği incelemeliyim? Yardımcı olursanız çok sevinirim.

1. Tesis kapsamı hakkında bilgi verin ( Ne geri dönüşümü yapıyorsunuz? )
2. Atık yönetimi yönetmeliğini herhangi bir arama motorunda aradığın zaman bulman lazım ancak yine de bulmama ihtimaline karşılık :
Gizlenen içeriği görüntülemek için Giriş Yap yada Kayıt Ol .

1. Soru kritik onun cevabına göre ekleme yapabiliriz.

Tehlikeli-tehlikesiz atık geri dönüşümü. Genel olarak metal hurda plastik ötl. Atık yönetimi yönetmeliğini buldum lakin böyle bi madde yok o yönetmelikte. Yeni tesis açılmasına ilişkin bir yönetmelik var mı onu öğrenmek istiyorum.