• Sayın Üyeler,

Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Yeni mezun

Sevim Yüksel

Kayıtlı Kullanıcı
Firma
öğrenci
Öncelikle merhaba; yeni mezunum çevre görevlisi belgesi ve e imza almak istiyorum fakat nasıl yapacağıma dair bir bilgim yok kayıt oluşturduğum zaman taslakta kalıyor sürekli yardımcı olursanız çok sevinirim.

Önceki cevapları görüntüle…
Gizlenen içeriği görüntülemek için Giriş Yap yada Kayıt Ol .
yasmin.İlk başvuru olduğu için süre yok o belgeyi almadan çalışma şansınız kendinizi sistemlere tanımlamanız mümkün olmaz. Hangi operatör için başvuru yapacaksınız ?
İlgili operatörün müşteri hizmetlerini arayarak size en yakın simkart olan adresi bulabileceğiniz gibi bulunduğunuz yere getirtme şansınızda bulunmakta.

Gizlenen içeriği görüntülemek için Giriş Yap yada Kayıt Ol .
yasmin.Karar sizin ancak e devlet girişlerinde olsun diğer uygulamalarda sadece turkcell ve turk telekom hatları gösterilmekte. Bildiğim kadarıyla vodafone ile anlaşma yapılmadığı için kullanılamıyor. Değişiklik varsa bilen arkadaşlar yazabilir.
Ben almak isterken vodafone noterden imza sirküsü vb gereksiz bir sürü evrak istiyordu ve kullanılmıyordu. Diğer operatörlerde sadece uyumlu simkart değişikliği yapacaksınız (eğer simkartınız uyumlu değilse) ilgili form imzalanıyor ve 48 saat içinde aktif oluyor. PTT den e-imza alabileceğiniz gibi internette de firmalar var onlarla da irtibata geçerek işlem gerçekleştirebilirsiniz.

Çözüm
Sevim Yüksele imza'yı internetten sipariş edeceksiniz e-imzatr, turktrust vs. gibi sitelerden alabilirsiniz kargoyla eve gelecek sonra bilgisayara kurulumunu yapacaksınız. Ama ücretleri pahalı genelde yıllık veya 2 yıllık satın alıyorsunuz, türk telekom turkcell ptt gibi yerlerden de alınıyor demişlerdi ama oradan almadım o geçerli mi bilmiyorum. Başvuruyu da ecbs yeterlilikten yapacaksınız nasıl yaptığınıza dahil forumda daha önce açılmış konular vardı onları okuyun :)