• Sayın Üyeler,

Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Yemekhane yağ tutucusu temizliği

F.Rahşan Oskay Çay

Kayıtlı Kullanıcı
Merhaba arkadaşlar. Bizim fabrikada 2tonluk yemekhaneye bağlı bir yağ tutucumuz mevcut. Bunu temizletmek istiyorum. Temizligini lisansli firma yapmalı diye düşünüyorum. Ama birkaç yeri aradim lisansa gerek yok evsel atik kategorisinde dediler. Lisanslı firma olmalı mı olmamalı mı?

Ekli dosyalar

• Yağ Tutucu Atıkları ve Posaları Hakkında Yazı.pdf
    63.1 KB · Görüntüleme: 172
Konu hakkında bir çözüm yolu bulamadıysanız yardımcı olmak isterim. Mevcut atıklarınız bertarafı ve sonrasında yağ tutucu şartlandırılması adına

Merhaba,
İlgili görüş yazısı şirketimize aittir. Faaliyet konumuz yağ tutucu atıklarının geri kazanım/bertaraf işlemleridir. 3 yıldır yağ tutucu atıklarının yönetimi konusunda Türkiye'nin 3 bölgesinde hizmet vermekteyiz. İlgili atıklar için bünyemizde 2 adet vidanjör bulunmaktadır. İhtiyaç halinde iletişim kurabilirsiniz. Resmi mail adresimiz [email protected], web sitemiz ise
Gizlenen içeriği görüntülemek için Giriş Yap yada Kayıt Ol .

Son düzenleme: