• Sayın Üyeler,

Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Yaz stajı

duygusinemakar

Kayıtlı Kullanıcı
Firma
yok
Merhabalar. Çevre mühendisliği 3. sınıf öğrencisiyim bu yaz zorunlu işletme stajım var , geçen yaz İSKİ’de staj yapmıştım ancak bu sefer özel bir firmada staj yapmak istiyorum . Anadolu yakasında ikamet ediyorum , yardımcı olabilir misiniz

duygusinemakarHakkınızda hayırlısı olsun öncelikle. Stajınızı yapmış olmak için yapmayın lütfen. Aklınızda bir kariyer planlaması, sektör olmalı. Sürdürülebilirlik alanı mı istersiniz yoksa danışmanlık mı mesela? Proje firmaları ayrı, danışmanlıklar ayrı, sürdürülebilirlik isterseniz bu yönde hizmet veren firmalar ayrı. Önce hangi dalda ilerlemek istediğinizi belirlemeniz ve bu doğrultuda staj arayışına girmeniz daha kolay olacaktır adınıza.