• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Vulkanizasyon

Beste Nur KARAKAYA YONAR

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
12 Mart 2017
Şehir
Tekirdağ
Firma
TESKİ
Merhabalar ;
Ayakkabı iç taban üretimi yapacak bir firma için ÇED kapsam dışı başvurusunda bulundum ancak başvuruya eksiklik ile dönüş yapıldı. Vulkanizasyon işleminin yapılıp yapılmadığını detaylandırmamızı istediler. Jel taban üretimi ile birlikte bir de Poliüretan iç taban üretimi mevcut olacak firmada. Kauçuk kullanılmıyor. ama poliüretanı da kabul edebilir miyiz bu işleme kararsız kaldık. Firma da tam olarak kestiremiyor konuyu.
Konuyla ilgili nasıl bir yol izleyebilirim ?
 
Üst