• Sayın Üyeler,

Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Vize yenileme konu soruları hk.

Volkan Azak

Kayıtlı Kullanıcı
arkadaşlar ekte çeve izin ve lisans yönetmeliğ ile alaklı sorular var bunları yaptğım halde ve doğruluğu bildiğim halde bir türlü dersten geçirmiyor acaba yardımcı olabilir misiniz?

iyi çalışmalar dilerim

Ekli dosyalar

• izin vel isans.docx
    2.4 MB · Görüntüleme: 54
Hoca kafayı takmış size sanırım. Cevabını verdiğiniz halde geçemiyorsan buradakiler size yardımcı olamaz. En iyisi gidin hocanızla görüşün ve aranızı düzeltmeye çalışın.

fotoğraflara göre sırasıyla
1d 2d 5d 3d 6a 8c 9c 10c 11d 12d (emin olmamakla birlikte) :) 13a 14d 15? 16c 17c 18d 19c

kaç soru soruyorlar ya :D

en azından ben böyle cevaplardım

Son başvuru 18 aralıktı bizde bugün yükledik mail bekliyoruz. Muhtemelen son başvuruları alıp bir grup alınacak herhalde...

Bende şimdi kontrol ettim başvuru grubu olduğunu eğitim zamanı belirlendiğinde mail ile bilgilendirme yapılacağını yazıyordu.