@Memduh
Sayın Memduh bey! Yazınizi okudum.Evet çok dogru yazmissiniz,bu (BRATSK BOCHKE) yi bende biliyorum. Her seyiyle harika bir calisma yapiyorlar, buna ben de katiliyorum ama bir konu var ki siz de biliyormusunuz bilmem ama, bu firma hiçbir zaman tek, tek makina yapip satmiyor. Sadece tam teşekküllü tesisler kuruyor. Eger siz isterseniz sadece <bir adet calkalama makinasi veya yıkama makinasi, tek bir kurutma cihazi> isterseniz yapmiyorlar! Buna gerekce olarak da soyle soyluyorlar <o varilin icinde hangi madde var? mesela: motor yagi, bunun temizligi farkli, mesela: alkid var, bunun temizligi daha farkli, veya pas var diyelim, iste bunlarin hepsinin makineleri ve islemleri degisik, degisik oldugu icin ( bratsk bochke) bu konuda biraz hasas davraniyor. Siz sadece yıkama makinesi siparisi verirseniz bunun icindeki maddeler herzaman ayni madde olmayacagi icin bu makine temizligi mukemmel yapamiyacaktir. İste bu nedenle bu firma bu sekilde bir tesis gelistirmis. Tesekkurlerimi bildiriyorum, hoscakalın!