• Sayın Üyeler,

Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Vardiya Değişiklik Formu

SuskuN42

Kayıtlı Kullanıcı
Firma
Yok
Merhaba arkadaşlar;

Fabrikamız 3 vardiya çalışmaktadır.Vardiya değişikliği olduğunda belgelendirmenin yapılması adına herhangi bir belge oluşturmadım.Örnek veriyorum aynı işi yapan 2.vardiyadaki personel ile 1.vardiyadaki personel günü birlik vardiya değişimi gerçekleştirecek.Kalite sisteminiz bu değişikliği sağladığınız formlar mevcut mudur?

Teşekkür ederim

Merhaba,
İlgi gösterip cevap verdiğiniz için teşekkür ederim.Aslında benim istediğim şu şekildeydi;
Örnek veriyorum sabah vardiyasındaki A kişisi,gece vardiyasındaki B kişisi ile vardiya değişiyor.Yani A kişisi geceye B kişisi sabah vardiyasına geçiyor.Aralarındaki vardiya deişikliği belirten bir form tasarlayamadım.Ama yine de çok teşekkür ederim.

Merhaba,

Şöyle yapabilirsiniz.
1- Eğer günü birlik veya geçici personel istekli bir değişiklik olacak ise. İç yazışma prosedürü uygularsınız. Yani A vardiya x kişi, B vardiya y kişi ile yer değişecekse, bunun sebebini kendi el yazısı ile dilekçe ile size arz eder değişecek kişilerin imzası alınır sizde onay imzanızı ataraktan bunu iç yazışma ekine eklersiniz. İç yazışma tutanağını da bağlı olduğunuz departman müdürüne ek ile sebebini ve onayınızı belirterek birlikte imzasına sunarsınız sizin imzanız sonrası o da büyük ihtimal onay verecektir zaten sonrasında tutanakları arşivlersiniz.
2- Eğer vardiya değişikliğini siz öngörüyorsanız, gönderen siz alıcı personeller bilgi de müdür olacak şekilde sebep belirterek herkesin imzası alınaraktan arşivlersiniz.

Tüm bu tutanakları word de şirket antetini kullanaraktan kendi tasarınıza göre format uygulayabilirsiniz.