• Sayın Üyeler,

Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Uygunluk başvurusu izin yenileme eksikliği kaç günde tamamlanmalı

A

Anonim (96bb)

Arkadaşlar merhaba tesisin izin yenilemesi için uygunluk başvurusu yaptım il müdürlüğü eksiklik bildirildi, süreç uzuyacak biraz… yönetmelikte madde 9 3 e göre 90 takvim günü içinde eksiklik tamamlanmalı diyor ama doğru mudur ? Emin olamadım tam olarak yenileme uygunluk başlığı altında olmadığı için

Anonim (96bb)siz yenileme işlemlerini bir an önce yapın sistem için kimse net konuşamaz açıkçası. Benim cevabım (bana göre tamamen) süreci başlattığınız için sorun olmaması gerekmektedir. Ama ilden ile durumlar fark ediyor il müdürlüklerinin talepleri farklı oluyor. Siz eksikliği en kısa sürede tamamlayıp sistemden zamanında göndermeye bakın. Yönetmelikte yazan doğrudur tabi

Anonim (96bb)İzin yenileme için il müdürlüğü uygunluk sürecini başlattınız. Bundan sonraki takip edeceğiniz süre İzin bitiş tarihinden 180 gün önce il müdürlüğü uygunluk ve diğer gerekli belgeler ile izin yenileme başvurusunu yapabilmektir. Yani izin bitişten 180 gün öncesine kadar eksiklikleri tamamlayıp il müdürlüğü uygunluğu almış olmalısınız.