• Sayın Üyeler,

Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Ulusal atık taşıma formları

hacerkoc

Kayıtlı Kullanıcı
Firma
hitit eğitim ve araştırma hastanesi
Arkadaşlar hastanede çalışıyorum ve ulusal atık taşıma formları ,fatura,tehlikeli atık listesi vs vs gibi ay sonu toplanan evraklar nereye gönderilecek bana şöyle detaylıca anlatacak biri varmı ?

@hacerkoc
Merhaba, çıkan tehlikeli atiklari lisansli firmalara verdiğinizde düzenlenen uatflerin 3 nüshası sizde kalacak. Beyaz, pembe ve yeşil. Siz yeşil nushalari yıl sonunda il cevreye vereceksiniz ve diğer ikisi sizde kalacak. Faturalari ise ay sonunda muhasebeye teslim edeceksiniz.

merhabalar, Olgaç Bey'in söylediğine bir parantez açmak istedim, çoğunlukla atık sevkiyatından sonra atıkları alan firma UATF nin sadece yeşil nüshasını size bırakır, daha sonra atıkları bertaraf eden firma size beyaz ve pembe nüshayı gönderir. Yeşil olan nüshayı bir üst yazı ile birlikte çevre il müdürlüğüne göndermeniz gerekli. Bir çok firma yıl sonunda toplu olarak gönderiyor, ben her ay sonunda göndermeyi tercih ediyorum, kontrolü daha kolay olduğu için.

Merhaba,
Demiryolu ile gerçekleşen tehlikeli atık taşımacılığında uatf nasıl düzenlenir? Atık, istasyondan alındıktan sonra tesise nasıl ulaştırılır? Bu konuda bilgisi olan paylaşırsa sevinirim..