• Sayın Üyeler,

Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Uludağ Üniversitesi Yüksek Lisans

H..Demirel

Kayıtlı Kullanıcı
Firma
Özel sektör
Arkadaşlar merhabalar,
Uludağ Üniversitesi Çevre Mühendisliği bölümünde yüksek lisansa başlayacağım. Şu an danışman seçme aşamasındayım ama hocaları tanımıyorum. Atıksu/ endüstriyel atıksuların arıtımı konularında çalışmak istiyorum. Bu alanda çalışan hocaları araştırdım üniversitenin sitesinden fakat biraz da öğrenciye yardımcı olabilecek bir hoca olması önemli. Uludağdan mezun arkadaşlar var mı? Atıksu konusunda önerebileceğiniz bir hoca var mıdır? Yardımcı olursanız sevinirim.

Yüksek lisans yapma sebebim yapmış olmak için yapmak değil. Gerçekten kendime bu konuda bir şeyler katmak. O yüzden fazlasıyla odaklanacağım. Ancak tam zamanlı olarak çalışıyorum. Derslere de mümkün mertebe katılım sağlayacağım ancak Melike hocanın çalışma durumuma tavrı ne olur sizce? Mülakat esnasında bir hoca çok olumsuz yaklaşmıştı çalışmama o yüzden araştırıyorum açıkçası.

Çoğu kişi çalışırken yüksek lisans yapıyor. Ben de öyle yaptım. Önemli olan derslere katılım ve hoca ile düzenli görüşme yapmak. Disiplinden kastım buydu aslında. İş yerinden izin alamıyorum, gelemiyorum, akşam evde çalıştım hocam bakamadımları beğenmiyor istemiyorlar.