• Sayın Üyeler,

Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Tse belgelendirme

TAÇ

Kayıtlı Kullanıcı
Firma
yok
Aramızda Tse belgelendirme ile ilgili çalışma yapan bilgisi olan varsa yardıma ihtiyacım var.Şimdiden teşekkürler.

ürettiğimizin ürünün tse ye uygun olduğuna dair tsen 61382-22 ve tsen 60670-22 belgelendirmeleri yaptıracağız tse ile görüştüm nereden başlayacağıma dair fikirlere dokümantasyon için bilgilere ihtiyacım var

Bulunduğunuz ildeki TSE Müdürlüğüne gidip görüştüğünüzde size yapılması gerekenler hakkında yardımcı olurlar, ürüne göre yapılması gerekenler değiştiği için belgelendirme hususunda size yardımcı olurlar.

@Suha7878 O kısmı yaptım zaten ekstra destek olabilecek bilgi verebilecek birileri olursa diye danıştım burada.Daha önce yapılamayan bir şey olduğu için gözü korkuyor insanın nereden başlamalı ne yapmalı bilemiyor.

biz de bu işlemi yapacağız ve ben direk tse lab. aradım onlar bana mail gönderdiler neler gerekli vb.