• Sayın Üyeler,

Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Tibbi̇ atik yöneti̇m plani

Bkaya09

Kayıtlı Kullanıcı
Firma
DEMAR ÇEVRE DANIŞMAN MÜHENDİSLİK
HASTAHANELER İÇİN HER SENE TIBBİ ATIK YÖNETİM PLANI YAZMAK ZORUNLU MU?

Gizlenen içeriği görüntülemek için Giriş Yap yada Kayıt Ol .

2017 yılı Tıbbi Atık Yönetmeliği Madde 22 2/B gereğince 5 yılda yenilenir. İşlemlere 6 ay önce başlanır. Değişiklik olursa da bildirimler 1 ayda yapılır.

Her sene yapılan Ocak ayı içinde yıllık atık miktarının bildirimidir.

Saygılarımla.

Son düzenleme:
Çözüm
Aynı yönetmeliğin madde 22/b de "Tıbbi atık yönetim planını her yıl güncellemek zorundadır. deniliyor. Ayrıca madde 22/c de "Tıbbi atık yönetim planında değişiklik olması halinde il müdürlüğü değişiklik tarihinden itibaren 1 ay içerisinde bilgilendirilir. İl müdürlüğünün gerekli görmesi durumunda tıbbi atık yönetim planı yenilenir." ifadesi yer almaktadır. Atlamamakta fayda var. Kolay gelsin.