• Sayın Üyeler,

Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Tez konusu (tekstil atıksularından adsorpsiyonla renk ve koi giderimi)

Ramazan Sait

Kayıtlı Kullanıcı
Firma
Öğrenciyim
merhaba arkadaşlar bitirme tezi yapıyorum konum;tekstil atıksularından adsorpsiyonla renk ve KOI giderimi. bu konuyla ilgili makale-kitap önerebilir misiniz yada kendinize ait çalışmalar veya elinde dökümanı olan varsa yardımcı olabilir mi şimdiden çok teşekkür ederim iyi çalışmalar.

@Ramazan Sait Merhaba, Ekteki dosyaları incelemenizi öneririm.

Ekli dosyalar

• Atıksulardan Tekstil Boyar Maddelerinin Adsorpsiyonlu Biyolojik Arıtım ile Giderimi.pdf
    314.3 KB · Görüntüleme: 34
  • BOYAR MADDE İÇEREN TEKSTİL ATIKSULARININ ARITIM ALTERNATİFLERİ.PDF
    214.2 KB · Görüntüleme: 33
  • REAKTİF TEKSTİL BOYARMADDELERİNİN ADSORBSİYON İLE ARITIMI.PDF
    1.9 MB · Görüntüleme: 32
Benim tez konumdu deneyini bile yaptım pomza taşı kullanarak adsorpsiyonla renk giderdik duruyor ise hard diskte atarım buraya kolay gelsin

Bende adsorpsiyonunu yapmistim koi sini bakmamistim yillar once sicaklik ph boyar madde miktari zaman gibi hepsi ile ilgili pcmde varsa atarimm tezin bitmis halini