sefakopan
Kayıtlı Kullanıcı
- Firma
- Çevre Mühendisliği
Müstakil Çevre Görevlisi menüsünün adı değişmiştir. Yeni adıyla Tesisde Tam Zamanlı Çalışan Listesi olmuştur. Bu ekranda atama yapılan çevre görevlilerin onay işlemleri kişilerin kendi sayfasındaki ana sayfa da görülmeyecektir.Onay işlemlerini görebilmek için Kullanıcı İşlemleri menüsü altındaki Onay bekleyen işlemleri tıklayınız. Burda gözüken 2 adet onay işlemini kabul ettikten sonra atamanız yapılmış olacaktır.İlgili kişilere duyrulur...
sistemde böyle bir mesajla karşılaştım. Tesiste kendi üzerime görünmesine rağmen onay bekleyen işlem olarak gelmedi. Hala sistemde çevre izin ya da gfb izin konularında başvuru yapamıyorum. Yardımcı olabilirmisiniz ? Sisteme noter onaylı belgemi yükledim ve onaylı görünüyor. Tesisin izin lisans konularını yapamıyorum.
sistemde böyle bir mesajla karşılaştım. Tesiste kendi üzerime görünmesine rağmen onay bekleyen işlem olarak gelmedi. Hala sistemde çevre izin ya da gfb izin konularında başvuru yapamıyorum. Yardımcı olabilirmisiniz ? Sisteme noter onaylı belgemi yükledim ve onaylı görünüyor. Tesisin izin lisans konularını yapamıyorum.