• Sayın Üyeler,

Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Tesis adres hatası

Gürkan GÜSLÜ

Kayıtlı Kullanıcı
Firma
Azizler Metal Sanayi ve Tic. Ltd. Şti.
Merhaba arkadaşlar firma üzerine 3 tesis bulunmakta. Ben sadece yeni açılacak tesiste sorumluyum. Tesis için uygunluk başvurusu yapmak istediğimde otomatik olarak sistem diğer tesislerden birinin adresini yazıyor. Bende bir hata mı var yoksa sistemsel bir sorun mu ? Daha önce böyle birşey ile karşılaşan oldu mu ?

Tesislere tıkladığımda sadece işlem yapacağım tesis görünüyor.

Merhaba Gürkan Bey,

Yanlış tesise çevre görevlisi atanması yapıldığı için böyle oluyor. Danışmanlık verenlerde de, tam zamanlı çalışanlarda da atama yapılırken doğru tesis seçilmeli. Hatta danışmanlıkta karışıklığı önlemek adına sözleşme yüklerken "ÇKN" de soruluyor. Hangi tesise hizmet verilecekse; doğru ÇKN girilmesi gerekiyor. Benzer durumu yaşadım. Aynı firmanın iki tesisi vardı. Mükerrer kayıt olmasına rağmen silemiyordum ve sözleşmeyi yanlış tesis üzerinden yüklemiştim. Doğru tesis için yükleyince problem giderilmişti.

Firma merkez adresi değişti. Tüm firma ve tesislerden kendimi sildim tekrar doğru tesis üzerinden tanımlama yaptım ancak sabah 1 nolu tesis adresi çıkarken şimdi de 2 nolu tesis adresi çıkıyor. Ancak ben 3 nolu tesiste tanımlıyım ve orası ile ilgili başvuru yapamıyorum. Acil şekilde çözmem gereken bir sorun :(