• Sayın Üyeler,

Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Temiz üretim planı

adnan.erol

Kayıtlı Kullanıcı
Firma
nuras yönetim ve danışmanlık
Merhaba arkadaşlar, temiz üretim planı 31 Mart'ta sondu anca yapmayan firmalar var , süre uzatma durumları var mıdır acaba . Yapamayan çevre danismani ile yeni calismaya başlayan firmaların durumu ne olacak 31 marta kadar yapmadığı icin ceza süreci mi başlatılacak . Depremden dolayı bir çok bildirimler ertelenmişti.

adnan.erolMerhaba,

Temiz Üretim Planı 31 Mart'a kadar son değildi bir yanlışınız var. 31 Mart'a kadar, İş Termin Planları sunumu zorunluydu. Temiz Üretim Planı zaten ÇİLY Ek-1 kapsamındaki tekstil tesisleri için zorunlu ve bu konuda da hizmet vermeye başladıktan sonra hazırlamanız gerekiyor.

Eğer sorduğunuz İş Termin Planları konusu ise, birçok danışman arkadaşımız gibi ben de sunanlar arasındayım. Sunmamanın bir izahı yok, en azından elinizdeki bilgi ve belgelerle sunarak topu sizden çıkarmanız gerekiyordu. Şu an tesise denetime gelinse, "bilgi ve belge eksikliği" hususundan cezai müeyyide uygulanabilir.

@nil_ayy Normal bir iş takvimi oluşturun. Yapacağınız işleri de takvimde adım adım belirtin. Kabul ederler. Ama öylesine bir takvim yapmayın. Gerçekten yapmayı taahhüt ettiğiniz işleri koyun.

Merhabalar son genelge ye göre temiz üretim planı iş termin sunuldu . Genelgeden önceki temiz üretim planı onayı almamız gerekiyormu ? 5 yıl olan geçirlilik süresi dolmak üzere