• Sayın Üyeler,

Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

temiz üretim planı gelişme raporu

Mert_keskin

Kayıtlı Kullanıcı
Firma
yok
arkadaslar merhaba temız uretım planı 2019 kasım ayında onaylandı. gelısme raporunu 2020 kasım ayındamı sunulacak yoksa şubat ayında beyan dönemindemi .

Merhaba,

Onay yazınızda herhangi bir şey belirtilmiş mi? Örneğin; Tekirdağ ve Kırklareli için Şubat ayında sunulması diye ibare oluyor. Eğer onay yazınız yoksa önereceğim tek yol verilerinizi kullanmak.
-TÜP Verileri 2018 Aralık ayı sonuna kadarsa 2020 yılı başında sunmalı.
-TÜP Verileri 2019 Kasım ayı sonuna kadarsa 2020 yılı Kasım ayına kadar gelişmeyi sunmalı.

tesekkur ederım öncelıkle cem hocam kapasıte artısından dolayı çevre ıznını yenıledık temız uretım planınada yenılendı 2019 kasımda onaylandı .