Ercan Koca
Kayıtlı Kullanıcı
- Firma
- N/A
Arkadaşlar neler olduğunu nasıl olduğunu bilmiyorum. Sizlerde biliyorsunuz ki tvlerde garip garip yarışma programları her zamankinden daha fazla baş göstermeye başladı. Merak ettiğim bu programlara katılan insanlar gerçekten normal hayattan mı alınma? Bunu düşünmemin sebebini sizlerde tahmin edebilirsiniz. Öyle insanlar öyle davranışlar öyle sözler duyuyoruzki nasıl olurda bunu söyleyebilirler diyoruz. Sabah yayınlanan evlilik programlarından bahsetmiyorum bile. Size bu yarışmalarla ilgili bikaç tane bu kadarıda nası olabilir abicim dediğim örnekler vermek istiyorum. Arkadaşlar benmi çok paranoyağım. Tamam herkesin genel kültürü ve bazı yetenekleri iyi olmayabilir. Ama üniversite okumuş bi insan nası adolf hitlere abolf hitmi der. Ve daha da acınasını bugün gördüm. Nasıl bir tıp öğrencisi genel cerrahinin hariciye olduğunu bilemez( bu yarışmacı cevaba cerrahiye demiştir ve cevap hariciye çıktığında da bunu hocalarımız bile bilmiyodur demiştir. )
Değerli arkadaşlar ben bu insanların ne olursa olsun seçilerek özel olarak alındığını düşünmek istiyorum. Ne olursa olsun milletimizin tamam bir kısmında eğitim eksikliği vardır bunu kabul ediyorum ama eğitimli insanlar bu cahilmidir arkadaşlar???
Değerli arkadaşlar ben bu insanların ne olursa olsun seçilerek özel olarak alındığını düşünmek istiyorum. Ne olursa olsun milletimizin tamam bir kısmında eğitim eksikliği vardır bunu kabul ediyorum ama eğitimli insanlar bu cahilmidir arkadaşlar???